Podlaha je základ

Podlaha je základ

Základem každého interiéru je kvalitní podlaha. Na ní budete dál stavět a žít, musí být proto skutečně vysoce kvalitní a precizně zhotovená. Základ podlah tvoří v soukromých i komerčních nebo veřejných budovách nejčastěji beton. Proč jsou tak populární právě betonové podlahy? Je to jednoduché, většina prostor vyžaduje rovnou a odolnou podlahu, která vydrží i vyšší zátěž. Obzvlášť ve veřejných nebo komerčních budovách je kladen důraz na mimořádnou odolnost, tu betonové podlahy beze zbytku splňují.

Aby podlaha dobře sloužila, je třeba promyslet také systém kvalitní izolace podlahy a sehnat někoho, kdo vám podlahu profesionálně položí. Firma Urbánek – betonové podlahy se postará o kompletní realizaci betonové podlahy, kam si jen budete přát. Důležité jsou prvotní konzultace a zaměření, potom je možné provést dodávky materiálu a přikročit k samotné realizaci betonové podlahy. Pokud máte starší dům, u kterého potřebujete renovovat stávající podlahu, obraťte se na firmu Urbánek – betonové podlahy, která vám zajistí veškeré služby.

Starou podlahu je možné poměrně jednoduše srovnat tak, aby byla dokonale rovná a umožnila další využití. Používají se k tomuto účelu anhydritové lité podlahy. Skládají se ze směsi se samonivelačním účinkem umožňujícím srovnání podlahových konstrukcí až do tolerance 2 mm na 2 metry. Anhydritové lité podlahy je možné využít jako přípravu podlahy pro položení nášlapné vrstvy, jako jsou koberce, dlažby nebo plovoucí podlahy. Lité anhydritové podlahy se používají nejčastěji v obytných budovách, administrativních a obchodních centrech a ve veřejných budovách jako školách či nemocnicích. Poraďte se i vy, jaká podlaha je nejvhodnější právě pro váš objekt a nechte si zhotovit dokonale rovnou podlahu.