Kvalitní sanační a stavební práce

Kvalitní sanační a stavební práce

Firma Trumf, renovace a sanace, s.r.o. je zavedená firma působící v oboru stavebních a sanačních prací již řadu let. Během nich získala velké množství zkušeností, realizovala mnoho zakázek a stala se profesionální firmou ve svém oboru. Trumf, renovace a sanace, s.r.o. zaměstnává zkušené odborníky a šikovné řemeslníky, díky kterým je zabezpečen kvalitní výsledek všech prováděných prací.

Sanace zdiva

Hlavní činností firmy jsou sanační práce a služby s touto problematikou spojené. Provedení sanace zdiva není jednoduchý úkol. Vždy vyžaduje individuální a zejména profesionální přístup. Vedle samotné sanace vlhkého zdiva nabízí firma i prodej oveřených sanačních omítek, které sama při sanaci zdiva používá.

Sanační práce v sobě ukrývají mnoho postupů a metod, jak se účinně vlhkosti ve zdivu zbavit. Každá má svá určitá specifika a typické použítí. Injektáž zdiva, která je asi nejznámější a nejpoužívanějí, není zdlaleka jediná. Za zmínku stojí například metoda svislé hydroizolace, narážení plechů či metoda podřezání zdiva řetězovou pilou.

Stavební práce

Sanace vlhkého zdiva s sebou často přináší i další stavební práce. Proto je vhodné, když firma zajišťující sanační práce má ve svém portfoliu i zednické, stavební či výkopové práce. Provedení sačních prací je pak jednoznačně rychlejší a v neposlední řadě i levnější. Díky tomu, že firma Trumf, renovace a sanace, s.r.o. všechny tyto služby poskytuje, je schopná zajistit komplexní realizaci v maximální kvalitě a zároveň za rozumnou cenu.