Stěhování bytů Brno zajistí odborníci z firmy DYMAS s.r.o.

 

Pokud potřebujete pomoci se stěhováním vašeho bytu v Brně, neváhejte a využijte služeb společnosti Dymas - stěhování bytů Brno. Jedná se o profesionální firmu s dlouhodobou praxí, na kterou se můžete spolehnout.

 

Stěhovací vozy

Máte skromně zařízenou garsonku, klasický dvoupokojový byt a nebo nadstandardní rozlehlé a zařízené bydlení nebo dům? Pro firmu Dymas - stěhování bytů Brno je vaše přestěhování hračka, a to především díky vozům, kterými disponují. Využívají speciálně upravené vozy s nakládací rampou a vnitřním polstrováním, které zajišťují bezpečnost během jízdy. K převozu využívají různé typy nákladních aut, od Fordu Transit přes Renault Master až po vlek, se kterým přepravíte i vybavení rodinných domů.

 

Další služby společnosti Dymas

Kromě stěhování bytů firma poskytuje také doplňující servis, který zahnuje například montáž nábytku, likvidaci odpadů či dlouhodobé i krátkodobé skladování. Můžete se na ně obrátit s přestěhováním těžkých a cenných břemen (klavíry, trezory), s bezpečným převozem citlivých přístrojů (vhodné například při stěhování lékařských zařízení) a také v případě odvozu již nepotřebného nábytku. Firma Dymas - stěhování bytů Brno vám poskytuje kompletní služby spojené s převozem majetku se zárukou nízkých cen.

 

Stěhování bytů z Brna do zahraničí

Přestěhujte svůj byt bez problémůSe společnosti Dymas se nemusíte bát převést své cennosti ani do zahraničí. Všechny využívané vozy disponují navigací a zabezpečeným satelitním sledováním, můžete si tak být jistí, že se váš majetek neztratí. S dokumenty, které jsou pro tuto přepravu potřebné, vám v případě potřeby rádi pomohou a poradí, co je třeba pro hladký průběh cesty (seznam přepravovaných věcí v požadovaném jazyce, správné zabalení nábytku, zajištění dostatečného prostoru v místě nakládání a vykládání,...). Všechny potřebné informace obdržíte již před zahájením stěhování, víte tedy, co očekávat.

Jednoduché stěhování v Brně s firmou DYMAS s.r.o.