Sprcha jako ze žurnálu

 

Sprchový kout je místo, které navštěvujeme zpravidla každý den. Provádíme zde očistu, jde tedy o poměrně teplé a především vlhké místo. To je ideální prostředí pro množení bakterií. Obzvlášť některé sprchové boxy jsou řešeny poněkud nešťastně, špatně se čistí kolejnice pro posuv sprchových dveří či postranní gumy a právě zde dochází nejčastěji k usazování bakterií, vzniku plísní a taktéž vodního kamene. Proto se mnozí uchylují spíš k vyzdění sprchového koutu a vytvoření takzvané niky. Sem potom stačí instalovat sprchové dveře a sprchový kout máte na míru.

 

Sprcha na míru

 

Pokud máte rádi ve sprše dost místa, můžete si rovněž nechat vyzdít niku pro sprchový kout přesně podle vašich představ. Stačí potom instalovat dveře do niky a můžete sprchový kout začít využívat. Jaké dveře zvolit? Možností je hned několik, v malých koupelnách jste často limitováni prostorem, který máte k dispozici, proto je vhodné sem umístit zalamovací nebo posuvné dveře do niky. Tato sprchová zástěna bývá nejčastěji vyrobena z bezpečnostního skla. K dispozici je široká paleta rozměrů dveří, stačí si vybrat ten správný podle vašich potřeb. Pokud nejste omezeni prostorem, můžete si vybrat dvoukřídlé sprchové dveře, které se hodí do prostorné koupelny a poskytnou vám komfortní přístup do sprchového koutu.

 

Hledáte-li kvalitní dveře do niky, potom se zaměřte na sprchové dveře značky Well. Tyto sprchové dveře jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a za použití technologií, které umožňují snadné čištění všech částí dveří a zamezují množení bakterií a růstu plísní. Dveře do niky Well vytvoří dokonalý funkční i estetický doplněk ve vaší moderní koupelně. Neváhejte a zakupte si je i vy, zamilujete si komfortní sprchování, snadné ovládání a jednoduché čištění.