Výsuvné markýzy pro dostatečné stínění

 

Kdo chce žít zdravě, ví, že všeho moc škodí. Dokonce i opalování není příliš zdravé, mnohem prospěšnější našemu zdraví, je držet se ve stínu. Zejména na zahradě, kde chceme mít po práci pohodu a odpočinek, je dobré mít zařízení, které se postará o dostatek stínu. Jedním z nejpohodlnějších řešení jsou markýzy. Někdo by oponoval, že stačí slunečník. Opak je ale pravdou, slunečník je poměrně nestabilní, markýza je zakotvena do věnce domu nebo připevněna ke střeše, vydrží tedy o mnoho víc.

 

Markýzy jsou variabilní ve velikostech, vyrábí se v mnoha různých provedeních a rozměrech, vybrat si tak můžete i velkou kazetovou markýzu až do rozměru 7x4 m. Tu navíc firma Univers Tech s.r.o. nabízí za nejlepší cenu na českém trhu. Markýza se postará o dostatek stínu nejen na terase nebo zahradě, ale také uvnitř domu. Díky tomu se i v parném létě budete doma cítit krásně svěže.

 

Základní model je mechanický, to znamená, že k rozvinutí markýzy na terasu potřebujete vlastní svaly. Jde to ale i sofistikovaněji. Univers Tech s.r.o. vám nabídne markýzy s motorovým ovládáním a navíc na dálkové ovládání. Jednoduše tak poručíte markýze, aby se vysunula nebo zasunula a nemusíte se jí vůbec dotknout. Markýzy s automatizovaným pohonem mají rovněž tu výhodu, že jsou vybaveny senzorem větru a v případě, že markýzu zapomenete svinout a začne foukat silnější vítr, markýza se sama sroluje, což je velmi praktické.

 

Markýzy se nejčastěji používají k zastínění teras, zahrad nebo balkonů, kde vytváří příjemné prostředí pro posezení s rodinou i přáteli. Nemusíte se bát slunce a i v parných dnech si můžete v klidu užít posezení na zahradě. Venkovní markýzy výsuvné skvěle zastřeší také jakoukoli párty nebo oslavu, kterou budete chtít na terase nebo zahradě pořádat. Spolehněte se vždy na kvalitní zpracování a materiály a pořiďte si markýzu od firmy Univers Tech s.r.o.